22.2 C
Slatina
luni,20 mai,2024

Ultimele Articole

Trotinetele electrice Bolt își fac apariția în municipiul Slatina din acest weekend. Acestea pot fi închiriate

- Advertisement -

Primăria Slatina, în parteneriat cu Compania de ridesharing Bolt, organizează duminică, 12 mai 2024, cu începere de la ora 11:00, în Parcul Tineretului din zona Gării, un eveniment în cadrul căruia se lansează trotinetele electrice Bolt în municipiu. Momentul este dedicat importanței transportului ecologic pentru mediul urban, precum și siguranței rutiere pentru utilizatorii de trotinete electrice, spun organizatorii.

„Bolt va pune la dispoziție trotinete electrice din propria flotă, pe care participanții le vor testa și despre care vor învăța cum să le utilizeze corect: pornirea/ oprirea și verificarea trotinetei, dotările trotinetei, riscurile mersului în tandem, parcarea corectă, limite de viteză, opțiuni în aplicație, reguli și sfaturi pentru deplasări sigure și responsabile etc. Acest lucru se va face cu îndrumarea membrilor echipei Bolt”, au mai precizat organizatorii evenimentului.

În Parcul Tineretului Slatina vor fi prezenți și reprezentanți ai Poliției Locale și ai Biroului Rutier al Poliției municipiului Slatina, care vor susține scurte sesiuni de informare privind regulile de circulație și obligațiile pe care utilizatorii de trotinete electrice le au în trafic.

Astfel, din weekend, slătinenii pot închiria trotinete electrice Bolt pentru a se plimba pe ele pe principalele artere ale municipiului Slatina.

FOTO: Internet (prezentare generală)

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți