21.2 C
Slatina
sâmbătă,27 iulie,2024

Ultimele Articole

Coliziune violentă între două autoturisme pe o stradă din zona industrială a Slatinei. Inițial, ambii șoferi s-ar fi șicanat în trafic pe DEx 12

- Advertisement -

Eveniment rutier în noaptea de sâmbătă spre duminică, 11 spre 12 mai, pe o stradă din zona industrială a municipiului Slatina. Două autoturisme s-au șicanat și lovit, iar în urma impactului unul dintre acestea a părăsit drumul și a lovit un stâlp electric. Inițial, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Olt, șoferii mașinilor s-ar fi șicanat în trafic pe Drumul Expres (DEx) 12 Craiova – Slatina – Pitești.

„La data de 11 mai 2024, în jurul orei 22:05, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la o șicanare în trafic, la intrarea în municipiul Slatina (zona industrială). La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că doi tineri de 19, respectiv 22 de ani, ambii din municipiul Slatina, în timp ce conduceau două autoturisme pe Drumul Expres 12, către municipiul Slatina, s-ar fi șicanat reciproc în trafic. De asemenea, polițiștii au mai stabilit faptul că, pe traseu, între cele două autoturisme ar fi avut loc o coliziune, iar pe strada Drăgănești, din municipiul Slatina, autoturismul condus de către tânărul de 22 de ani ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, iar oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal pentru distrugere.

„Ambii conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, a adăugat reprezentantul IPJ Olt.

Sursă foto și video: Info Trafic Slatina – Grup Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți