21.2 C
Slatina
sâmbătă,27 iulie,2024

Ultimele Articole

Senatorul PSD de Olt Paul Stănescu, prezent la lansarea candidaților social democrați din Brăila, pentru alegeri: „Ne dorim cu toții ca Marcel Ciolacu să fie viitorul președinte al României”

- Advertisement -

Paul Stănescu, senator de Olt și secretar general al Partidului Social Democrat, a fost prezent la evenimentul de lansare a candidaților social democrați din județul Brăila, desfășurat vineri, 10 mai 2024. Iar într-un discurs ținut în fața publicului brăilean, parlamentarul oltean a declarat că PSD-iștii vor ca premierul Marcel Ciolacu să fie următorul președinte al României.

Senatorul Stănescu a readus în atenție perioada grea prin care partidul a trecut acum patru ani, la alegerile din 2020, dar acum PSD este la guvernare, având funcția de prim-ministru.

„Am venit la Brăila, asta vă obligă să aveți primul loc, înaintea Oltului, Buzăului, care vreți voi. Aveți o obligație mare să fiți cei mai buni, în top 41 să fiți numărul unu și cred că veți face acest lucru. Astăzi, am fost în oraș, am fost în mai multe zone, în municipiul Brăila, am observat cum Mihai, Iulian Marian au un respect deosebit pentru oameni. Cred că noi, ca Partid Social-Democrat, cred că laitmotivul nostru este să fie respect pentru oameni, indiferent că suntem în campanie sau nu. PSD cu asta a câștigat, cu respectul pentru oameni, care este cel mai important lucru. Nu uitați nici de alegerile europarlamentare, pentru că este o onoare pentru noi toți și mai ales pentru brăileni, pentru că Mihai Tudose este capătul de listă la alegerile europarlamentare PSD-PNL, să nu uitați acest lucru. (…) Sunt convins că veți avea cel mai bun rezultat, pentru că în 2020 ne-a fost foarte greu. Astăzi, suntem la guvernare, avem prim ministrul, avem o guvernare bună și eu cred că Marcel Ciolacu va fi unul dintre cei mai buni pe care i-a avut România. Sunt multe lucruri care s-au făcut, într-o perioadă scurtă, multe lucruri care nu se știu și sigur că noi ne dorim cu toții ca Marcel Ciolacu să fie viitorul președinte al României (…)”, a spus Paul Stănescu, la Brăila.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți