21.2 C
Slatina
sâmbătă,27 iulie,2024

Ultimele Articole

Acțiune de dezinsecție terestră pe spațiile domeniului public și privat din orașul Balș

- Advertisement -

Schimbările climatice din ultimele zile au făcut ca tot mai multe insecte să-și facă apariția în zonele de sparții verzi. Iar prima administrație publică din județul Olt care va desfășura acțiuni de dezinsecție este cea a orașului Balș.

Iar prima acțiune de dezinsecție terestră ce are loc în urbea de pe malurile râului Olteț va fi începând de joi, 16 mai, timp de o săptămână.

„În perioada 16 – 23 mai 2024, Primăria Balș va demara acțiunile de dezinsecție pe raza orașului, pe spațiile domeniului public și privat – trotuare, alei, spatii verzi, zone recreaționale etc). Pentru a reduce disconfortul, lucrările se vor desfășura în special pe parcursul nopții sau dimineața devreme. Vă rugăm ca, pe perioada desfășurării programului de dezinsecție, să evitați staționarea în zonele de acțiune și să acordați o atenție deosebită copiilor”, au transmis reprezentanții Primăriei Balș.

Potrivit aceleiași surse, perioada de dezinsecție se poate prelungi din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Iar în cazul în care se va constata necesitatea unei dezinsecții suplimentare, aceasta va fi efectuată în perioada 3 – 9 iunie 2024, iar acțiunea va fi comunicată de autorități în prealabil.

„Substanțele folosite în cadrul acțiunii sunt aprobate de Ministerul Sănătății”, au adăugat reprezentanții Primăriei Balș.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți