23 C
Slatina
marți,25 iunie,2024

Ultimele Articole

Elevi ai Liceului Privat „Saint-Sauver” din Redon, Franța, vizită la Primăria Slatina. Au fost primiți de edilul Emil Moț

- Advertisement -
Vizită importantă la sediul Primăriei municipiului Slatina în dimineța zilei de marți, 14 mai 2024. Edilul Emil Moț și viceprimarul Gigi Vâlceleanu au fost gazde ale unor oaspeți veniți tocmai din Franța. Totul a fost posibil în urma unui parteneriat pe care municipalitatea îl are încheiat cu Colegiul Național „Ion Minulescu”, cei care au venit la Slatina fiind elevi ai Liceului Privat „Saint-Sauver” din Redon, însoțiți bineînțeles de profesori ai instituției de învățământ.
Iar în cadrul întrevederii pe care a avut-o cu liceenii francezi din Redon, primarul a spus că susține cu ferminate colaborările care promovează conștientizarea culturală între tineri.
„Dragi slătineni! Astăzi (marți n.r.) am avut onoarea să primesc vizita elevilor de la Liceul Privat «Saint-Sauver» din Redon, în cadrul parteneriatului nostru cu prestigiosul Colegiul Național «Ion Minulescu». Susțin cu fermitate aceste colaborări ce promovează conștientizarea culturală între adolescenți, valorizând tradițiile României și Franței, precum și valorile europene. Bun venit la Slatina! Respectul și înțelegerea pentru tradițiile și istoria fiecărei țări ne definesc și ne pregătesc pentru viitor!”, a declarat edilul Emil Moț.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți