21.2 C
Slatina
joi,20 iunie,2024

Ultimele Articole

Municipiul Slatina a obținut distincția „Best Electric City 2024”

- Advertisement -

În cadrul unei conferințe de presă desfășurată miercuri, 15 mai 2024, desfășurată la Ministerul Mediului municipiului Slatina i-a fost acordat titlul de „Best Electric City 2024”.

Emil Moț, primarul urbei, a spus că titlul a fost obținut datorită proiectelor pe care municipalitatea le-a implementat în infrastructura pentru mașinile electrice, incluzând extinderea rețelei de stații de încărcare, facilitățile de parcere și transportul public în comun care în Slatina este sută la sută electric.

„Astăzi (miercuri n.r.), în cadrul unei conferințe la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Municipiul Slatina a fost confirmat ca lider în țara noastră, prin obținerea titlului «Best Electric City 2024». Această distincție este rezultatul proiectelor noastre în infrastructura pentru mașinile electrice, incluzând extinderea rețelei de stații de încărcare, facilități de parcare dedicate și transport public în comun 100% electric. Slatina devine, din nou, un model pentru alte orașe din România și din lume în promovarea mobilității electrice. Mulțumesc tuturor pentru sprijinul și implicarea continuă în crearea unui viitor mai curat și mai sustenabil!”, a declarat edilul Emil Moț.
La nivelul municipiului Slatina, societatea de transport public în comun Loctrans are dotat întreg parcul auto doar cu autobuze și microbuze electrice.
Sursă foto: Emil Moț – pagina oficială de Facebook
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți