21.2 C
Slatina
sâmbătă,27 iulie,2024

Ultimele Articole

O femeie din Milcov a fost sancționată de oamenii legii de la Poliția Animalelor după ce a abandonat doi câini pe o stradă din Slatina

- Advertisement -

O femeie de 54 de ani, din comuna Milcov, a fost sancționată în cursul zilei de miercuri, 15 mai 2024, după ce a abandonat pe o stradă din municipiul Slatina doi câini maidanezi.

Olteanca a lăsat animalele pe strada Banului, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor fiind sesizați cu privire la cele întâmplate. Câinii au fost duși într-un adăpost din Slatina.

„La data de 15 mai 2024, în jurul orei 15:30, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au fost sesizați despre faptul că o femeie ar fi abandonat două exemplare canine, pe strada Banului, din municipiul Slatina. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat femeia, în vârstă de 54 de ani, din comuna Milcov, care ar fi abandonat cele două exemplare canine. Femeia a fost sancționată contravențional pentru încălcarea prevederilor articolul 6, alineat 2, litera f) din Legea 205 din 2004 privind protectia animalelor, iar exemplarele canine au fost plasate într-un adăpost din municipiul Slatina”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Iar sancțiunea nu a fost de fapt o amendă constând într-o anumită sumă de bani, ci femeia a primit doar un avertisment.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți