29.7 C
Slatina
sâmbătă,1 iunie,2024

Ultimele Articole

Accident rutier în comuna Curtișoara. Un buldoexcavator și un TIR implicate, iar unul dintre șoferi era băut

- Advertisement -

Un accident de circulație care putea avea urmări mult mai grave s-a produs vineri, 17 mai, în jurul orei 12:30, pe Drumul Județean 546, în comuna olteană Curtișoara. Un buldoexcavator și un TIR s-au izbit violent, iar în urma impactului primul vehicul s-a răsturnat în afara părții carosabile. Iar unul dintre șoferi a fost rănit, acesta fiind și cel care se afla în stare de ebrietate.

Evenimentul rutier a fost sesizat prin apelul de urgență 112, pentru cercetări la fața locului deplasându-se polițiștii Biroului Rutier al Poliției municipiului Slatina.

Din primele date s-a stabilit că conducătorul buldoexcavatorului, un bărbat de 56 de ani, din municipiul Slatina, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un TIR, la volanul căruia era un bărbat de 56 de ani, din localitatea Roata de Jos, județul Giurgiu, care s-ar fi aflat în depășirea sa.

Sursă foto interior: Info Trafic Slatina – Grup Facebook

În urma coliziunii violente, șoferul buldoexcavatorului a fost rănit ușor, fiind transportat la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru efectuarea de investigații medicale amănunțite.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, în cazul șoferului din Slatina rezultatul fiind pozitiv – 0,87 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii rutieri au deschis în cauză dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți