21.2 C
Slatina
sâmbătă,27 iulie,2024

Ultimele Articole

O echipă de medici din Capitală și Primăria Caracal au reușit să deschidă Centrul de recuperare medicală şi fizioterapie din municipiu

- Advertisement -

Ion Doldurea, primar al Caracalului, şi reprezentanţi ai Institutului Naţional de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneoclimatologie (INRMFB) au semnat acum două luni un protocol în vederea înfiinţării unei secții externe a institutului într-un imobil din Parcul „Constantin Poroineanu” din municipiu în care a funcționat fosta popicărie.

Noul centru de recuperare medicală şi fizioterapie am putea spune că deja funcționează, având în vedere că zilele acestea o echipă de patru medici specialiști din cadrul INRMFB oferă consultații gratuite de specialitate pentru pacienții caracaleni și din localitățile învecinate chiar în locația unde și-a desfășurat activitatea și centrul de vaccinare anti Covid-19.

„Echipa INRMFB din București a demonstrat încă o dată că spiritul altruist și angajamentul pentru binele comunității sunt mai puternice decât oricând! Împreună cu Adrian Chesnoiu, Adrian Miulescu și primarul municipiului, Ion Doldurea, au făcut un pas hotărât către îmbunătățirea serviciilor medicale în viitoarea secție externă de la Caracal a INRMFB. Cu o echipă atât de dedicată și bine coordonată, nu e de mirare că impactul lor a fost imediat și profund resimțit în comunitate. De la asistență medicală de urgență până la consiliere și suport emoțional, fiecare pacient a simțit că este tratat cu respect și că este pe mâini bune. Este inspirațional să vezi cum oameni precum Adrian Chesnoiu, Adrian Miulescu alături de primarul municipiului, își unesc forțele pentru a face o diferență semnificativă în viețile celor din jur. Ei sunt adevărații campioni ai comunității noastre și merită toate laudele și recunoașterea noastră pentru eforturile lor extraordinare în sprijinul sănătății publice!”, este mesajul pe care Adrian Miulescu, manager al institutului l-a postat pe pagina sa oficială de Facebook.

Iar edilul Ion Doldurea este încântat de colaborarea pe care Primăria Caracal a o are cu institutul din București.

„Culegem primele roade ale parteneriatului cu Institutul Național de Recuperare, Medicină Fizică și Balneoclimatologie. În aceste zile, o echipă de patru medici specialiști din cadrul INRMFB oferă consultații gratuite de specialitate pentru pacienții din Caracal și din împrejurimi chiar în locația unde va funcționa o secție externă a institutului. Mulțumesc domnului Adrian Miulescu, managerul INRMFB, care, la propunerea domnului deputat PSD Adrian Chesnoiu, a îmbrățișat ideea unei colaborări în folosul cetățenilor din comunitatea noastră. Având un spațiu disponibil, adecvat organizării unui centru de tratament, ne-a preocupat să găsim soluții pentru a răspunde nevoilor persoanelor care au nevoie de recuperare medicală”, a declarat Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți