21.2 C
Slatina
vineri,26 iulie,2024

Ultimele Articole

Florin Barbu, ministrul Agriculturii, după o vizită făcută în Drăgănești Olt: „Imaginea acestui oraș se vede din piață, un loc unde vin micii producători”

- Advertisement -

La Drăgănești Olt, ziua de sâmbătă, 18 mai 2024, a fost zi de făcut piața pentru Florin Barbu, deputat PSD de Olt și ministrul Agriculturii. Acesta a ținut să fie alături de Viorel Nădescu, candidatul PSD la Primăria Drăgănești Olt, în campania electorală pentru alegerile locale din data de 9 iunie, alături de cei doi fiind și Cătălin Grecu, deputat PSD de Olt. Iar Florin Barbu a ținut să spună că „imaginea orașului Drăgănești Olt se vede din piață, un loc unde vin micii producători”.

Însă, este și un loc pe care, potrivit parlamentarului social democrat, administrația publică actuală a uitat să-l modernizeze.

„Zi de piață, dar și de campanie electorală la Drăgănești Olt, alături de candidatul nostru la Primărie, Viorel Nădescu, și colegul meu, deputat de Olt, Cătălin Grecu. Orașul are nevoie de o schimbare și această schimbare este Viorel, un tânăr întreprinzător, dornic să dezvolte această localitate. Iar imaginea acestui oraș se vede din piață, un loc unde vin micii producători, vin cetățenii, dar autoritățile locale au uitat să o modernizeze! Și oamenii văd toate aceste lucruri, iar încrederea către echipa noastră este din ce în ce mai mare”, a declarat Florin Barbu.

Și cum tot a fost la piață, ministrul Agriculturii nu a ezitat să cumpere marfă de la producătorii locali: „Nu am plecat din piața din Drăgănești Olt fără să cumpăr niște usturoi de la Fălcoiu, o marcă oltenească de care sunt mândru! (…)”.

Sursă foto: Florin Barbu – Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți