21.2 C
Slatina
sâmbătă,27 iulie,2024

Ultimele Articole

Bărbat de 59 de ani, arestat după ce a agresat sexual o fată de 9 ani într-un microbuz ce circulă pe ruta Balș – Călui

- Advertisement -

Un bărbat de 59 de ani, din județul Olt, a fost reținut duminică, 19 mai 2024, de un procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş, acesta fiind acuzat de  săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală săvârşită împotriva unui minor. Iar în cursul zilei de luni a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, olteanul fiind acuzat că acum câteva zile a luat de mână o fetiță de 9 ani, pe care nu o cunoștea, într-o stație de autobuz din orașul de pe malurile râului Olteț, iar apoi, aflați în microbuzul ce circula pe ruta Balș – Călui, a continuat să o țină de mână și să o mângâie pe picior, în zona inghinală. 

Fapta s-a petrecut în cursul zilei de 9 mai, iar două femei care au văzut ce se întâmplă i-au spus copilei să se mute lângă ele.

„În fapt, din mijloacele de probă administrate până în acest moment, rezultă că data de 9 mai 2024, inculpatul, în timp ce se afla în staţia de autobuz de zona Oficiului Poştal Balş, a luat-o de mână pe persoana vătămată, în vârstă de 9 ani, pe care nu o cunoştea. Ulterior, a urcat după aceasta într-un microbuz care circula pe ruta Balş – Călui, s-a aşezat lângă ea, a continuat să o ia de mână şi a mângâiat-o pe picior, în zona inghinală, provocându-i persoanei vătămate o stare de temere şi de disconfort şi fiind la un moment dat observat în mod direct de către două martore, care au invitat-o pe persoana vătămată să se mute pe un alt loc, lângă acestea”, a declarat procurorul Daniel Gubă, purtător de cuvânt al Parchetului Balș.

Polițiști din cadrul Compartimentului Investigații Criminale al Poliţiei Oraşului Balş, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş, au efectuat cercetările în cauză, bărbatul de 59 de ani fiind reținut pentru 24 de ore în cursul zilei de duminică.

O zi mai târziu, pe 20 mai, procurorul de caz a formulat propunere de luare a măsurii arestării preventive, iar în aceeaşi dată aceasta a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Balş, inculpatul fiind arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Însă, decizia instanței de judecată nu este definitivă și poate fi contestată, lucru care nu s-a întâmplat până la ora 13:00 a după-amiezii zilei de marți, 21 mai.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți