21.2 C
Slatina
vineri,26 iulie,2024

Ultimele Articole

Emil Moț, primarul Slatinei, și Marius Oprescu, președintele CJ Olt, discuții cu zeci de locuitori ai Cartierului Steaua din municipiul reședință de județ

- Advertisement -

Emil Moț, primar al municipiului Slatina, și Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, au avut în după-amiaza zilei de luni, 20 mai 2024, noi discuții cu zeci de slătineni care locuiesc în Cartierul Steaua, întâlnirea fiind în apropierea Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu” din zonă.

„Dragi slătineni! Întâlnirea cu cetățenii din Cartierul Steaua a fost constructivă, oferindu-ne prilejul să discutăm despre proiectele deja în curs și să primim sugestii pentru cele viitoare. Alături de președintele Consiliului Județean, Marius Oprescu, și de reprezentanții direcțiilor din cadrul Primăriei, am ascultat cu atenție nevoile și dorințele tuturor celor prezenți. Această colaborare din fiecare zonă a municipiului, ne-a permis să conturăm prioritățile pentru orașul nostru, analizând împreună fiecare propunere. Le mulțumim tuturor celor care au participat la această întâlnire și ne-au împărtășit sugestiile lor, contribuind astfel la dezvoltarea continuă a municipiului nostru”, a declarat edilul Slatinei.

La noile discuții cu cetățenii din Cartierul Steaua al urbei reședință a județului Olt au participat, printre alții, senatorul PSD Liviu Voiculescu, deputatul PSD Marius Iancu, Alexandru Berechet, viceprimar al Slatinei, Bogdan Apostoliceanu, directorul Poliției Locale Slatina, Emil Popa, directorul Loctrans, Claudiu Dascălu, directorul Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public, și Dragoș Iancu, directorul Dezvoltare Urbană Slatina.

Iar la finalul întrevederii, primarul Emil Moț, Marius Oprescu, președintele forului județean, dar și cei doi parlamentari, au vizitat și Biserica cu Hramul „Sfântul Ștefan”, care poartă și Hramul „Sfinților Constantin și Elena”, de pe strada Plevnei, lăcaș de cult al cărui ctitor este primarul Slatinei, terenul pe care a fost construit acum șase ani fiind donat de Consiliul Județean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți