21.2 C
Slatina
joi,20 iunie,2024

Ultimele Articole

Un bărbat de 53 de ani, din Găneasa, care ar fi dispărut din prima zi a anului, căutat de polițiști

- Advertisement -

Poliţiştii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din comuna olteană Găneasa, care nu a mai putut fi contactat din data de 1 ianuarie 2024. Acesta, care este originar din comuna Nicolae Titulescu, ar fi plecat de la muncă și de atunci nu ar mai fi fost văzut.

Fratele acestuia a fost cel care l-a dat dispărut la Poliție în ziua Sfinților Împărați Constantin și Elena.

„La data de 21 mai 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, de un bărbat, cu privire la faptul că fratele său, Oprea Moale, în vârstă de 53 de ani, ar fi plecat voluntar, în data de 1 ianuarie 2024, de la locul de muncă din comuna Găneasa, județul Olt, și nu mai știe nimic despre acesta. Semnalmente: înălțime 1,65 – 1,70 metri, greutate 60 – 65 de kilograme, față ovală, păr grizonat, tuns scurt, ochi căprui, iar ca semn particular, bărbatul are pe obrazul drept o cicatrice de formă rotundă”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Potrivit unor surse, ar fi pentru prima oară când acesta ar fi dispărut.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea bărbatului din Găneasa sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți