29.7 C
Slatina
duminică,16 iunie,2024

Ultimele Articole

Niculina Stoican, Ruxandra Pitulice, Nicușor Iordan, Cristina Spătar și Sorina Ceugea, printre artiștii ce cântă la Ziua comunei Izbiceni

- Advertisement -

Locuitorii comunei Izbiceni se pregătesc de o petrecere câmpenească de zile mari care este programată la sfârșitul acestei săptămâni, respectiv în ziua de duminică, 26 mai. Va fi din nou Ziua localității, iar nume mari ale muzicii populare și ușoare românești, dar și ale muzicii de petrecere, vor urca pe scena amenajată în incinta Târgului Industrial, cap de afiș fiind îndrăgiții soliști vocali Niculina Stoican (FOTO), Ruxandra Pitulice, Nicușor Iordan, Cristina Spătar și Sorina Ceugea.

Primăria și Consiliul Local Izbiceni, conduse de edilul Marian Gulie, sunt organizatorii evenimentului care este anunțat a începe la ora 15:00 cu un spectacol artistic susținut de artiștii menționați deja, dar și de alți îndrăgiți interpreți, enumerându-i aici pe Zorina Bălan, Alin Gabriel Matei, Gheorghe Rizea și Taraful, Simona DInescu, Rebeca Rizea și Myriam.

„Dragi concetățeni și prieteni ai comunei Izbiceni! Cu mare bucurie și entuziasm vă invităm să sărbătorim împreună Ziua localității, un eveniment plin de muzică, dans, voie bună, tradiții și multe surprize! Vă așteptăm pe data de 26 mai, în Târgul Industrial din Izbiceni să ne bucurăm împreună de o zi de neuitat, unde vom celebra valorile și tradițiile noastre locale printr-o serie de activități speciale și momente artistice de excepție”, este invitația pe care primarul Marian Gulie a adresat-o izbicenilor, dar și locuitorilor din comuneie învecinate.

 

Și cum vorbim de un chef de zile mari, din zona Târgului Industrial din comună nu vor lipsi grătarele pe care vor sfârâi micii, berea va fi și ea din belșug, iar copiii se vor bucura și ei de un parc de distracții cu diverse atracții pentru ei.
FOTO: media.capital.ro
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți