29.7 C
Slatina
duminică,16 iunie,2024

Ultimele Articole

Opt străzi din Caracal sunt în plin proces de consolidare și asfaltare

- Advertisement -

Lucrări ample de asfaltare a mai multor străzi din municipiul Caracal. Sunt zeci de muncitori prezenți pe șantierele deschise pe opt străzi, potrivit primarului Ion Doldurea, care spune că acestea au loc după ce s-au finalizat lucrările pentru extinderea rețelei de apă și canalizare.

„După finalizarea lucrărilor de modernizare și extindere a rețelei de apă și canalizare, continuăm cu reabilitarea și asfaltarea străzilor. Ne dorim să reducem cât mai mult disconfortul cetățenilor, desigur, respectând parametri tehnici astfel încât să ne asigurăm că lucrările sunt de calitate”, au transmis reprezentanții Primăriei municipiului Caracal pe pagina oficială de Facebook a instituției.

Postarea este însoțită și de un video în care edilul vorbește despre lucrările ce au loc pe străzile Petre Puican, Buzești, Nouă, Rozelor, Viilor, Torentului, Lotrului și Traian.

Asfaltările ar urma a fi finalizate în maximum o lună și jumătate – două.

„Ne aflăm pe strada Petre Puican, este una dintre străzile care în acest moment sunt în modernizare. Ele au avut deja apă – canal introduse și acum vor fi consolidate și asfaltate. Alături de Petre Puican mai avem străzile Buzești, Nouă, Rozelor, Viilor, Torentului. Estimăm că acest lucrări vor fi terminate în maximum o lună jumătate – două, ele aflându-se în momentul de față în diverse stadii de execuție. Pe Petre Puican ne-am apucat, de exemplu, în urma cu trei zile, Torentului este aproape finalizată și așa mai departe. Cu siguranță în următoarele două luni aceste străzi, de care am vorbit, vor fi asfaltate și vor putea fi utilizate de locuitorii din zonă. Și pe strada Lotrului va începe modernizarea, prin turnarea unui nou strat de asfalt și consolidarea porțiunii până în strada Negru Vodă. Până pe 1 iulie ar trebui finalizată. Mai este în reparații, adică va intra curând, strada Traian”, a subliniat Ion Doldurea.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți