29.7 C
Slatina
duminică,16 iunie,2024

Ultimele Articole

Voluntari din comuna Morunglav strâng fonduri pentru a ajuta o familie rămasă fără locuință, în urma unui incendiu puternic

- Advertisement -

O familie din comuna Morunglav a rămas fără un acoperiș deasupra capului după ce casa în care locuiau a fost distrusă în urma unui incendiu puternic izbucnit în cursul zilei de luni, 20 mai. Locuința a fost distrusă aproape în totalitate, pentru a stinge flăcările ce au mistuit totul în calea lor intervenind cu mai multe echipaje pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Balș. Incendiul se manifesta la acoperiș, cu degajări mari de fum, în momentul sosirii salvatori, cauza probabilă a izbucnirii acestuia fiind un scurt circuit electric la un cablu defect. 

Și cum au rămas pe drumuri, acum reprezentanții Primăriei Morunglav anunță că voluntari din localitari au decis să înceapă o campanie de strângere de fonduri pentru membrii familiei Cornel Broască, respectiv o persoană în vârstă, doi adulți și doi copii minori, unul având probleme de sănătate. Iar acțiunea a fost demarată chiar de miercuri, 22 mai.

„Începând cu data de 22 mai 2024, un grup format din persoane voluntare din satul Morunglav demarează o acțiune de strângere de fonduri pentru familia Broască Cornel, căruia în data de 20 mai 2024 i-a fost arsă casa de locuit și bunurile din aceasta, în proporție de 90%. Familia greu încercată este formată dintr-o persoană vârstnică, doi adulți și doi copii minori, din care unul cu handicap grav. Având în vedere faptul cetățenii comunei au fost aproape și cu alte ocazii de oameni aflați în nevoi, suntem convinși că și de această dată vom fi la fel”, se arată într-o postare publicată pe contul de Facebook al Primăriei Morunglav.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți