27.3 C
Slatina
duminică,16 iunie,2024

Ultimele Articole

Baza sportivă a școlii gimnaziale din centrul comunei Gura Padinii, modernizată de autorități

- Advertisement -

O investiție care se degradase cu trecerea anilor a fost acum reabilitată de una dintre administrațiile publice locale din sudul județului Olt. Este vorba despre baza sportivă din curtea Școlii Gimnaziale Gura Padinii, unde Primăria și Consiliul Local, în fruntea cărora se află primarul Gicu Cranta a înlocuit terenul sintetic cu pardoseală din tartan, împrejmuirea fiind schimbată și aceasta.

Investiția a fost realizată cu fonduri de la bugetul localității riverană Fluviului Dunărea, valoarea acesteia ridicându-se la 130.000 de lei, potrivit edilului.

„S-au finalizat lucrările de modernizare a bazei sportive! De astăzi (miercuri, 22 mai n.r.), copiii de la școala noastră au teren de sport cu pardoseală din tartan și o nouă împrejmuire (…)”, a declarat Gicu Cranta.

Inițial, baza sportivă a școlii gimnaziale din centrul comunei Gura Padinii a fost construită acum zece ani, iar decizia de realizare a modernizării acesteia a fost luată de autoritățile locale din cauza faptului că terenul sintetic s-a degradat, iar împrejmuirea a început să se rupă și ea. Iar lucrările au fost gata în ultima lună.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți