27.3 C
Slatina
duminică,16 iunie,2024

Ultimele Articole

Emil Moț, primar al Slatinei, la emiterea autorizației de construire pentru execuția lucrărilor de la Sala Polivalentă: „Așteptăm cu nerăbdare să vedem acest obiectiv realizat și să oferim locuitorilor noștri o infrastructură de top”

- Advertisement -

Emil Moț, primarul municipiului Slatina, a transmis joi, 23 mai 2024, că în cursul acestei zile a emis Autorizația de Construire pentru execuția lucrărilor de la Sala de sport multifuncțională cu 3.000 de locuri, un obiectiv de investiție major pentru municipiul nostru.

Potrivit edilului, toate etapele de avizare necesare reînceperii lucrărilor de pe șantierul Sălii Polivalente de la comisiile CNI și MDLPA sunt încheiate, urmând ca proiectantul desemnat de companie să depună proiectul tehnic pentru avizare. „Așteptăm cu nerăbdare să vedem acest obiectiv realizat și să oferim locuitorilor noștri o infrastructură de top”, a spus primarul.

„Toate etapele de avizare necesare din cadrul comisiilor Companiei Naționale de Investiții (CNI) și Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) au fost finalizate, inclusiv emiterea Hotărârii de Guvern din data de 22 februarie 2024. Proiectantul desemnat de Compania Națională de Investiții va depune proiectul tehnic pentru avizare, urmând apoi scoaterea la licitație pentru desemnarea constructorului. Această sală de sport va aduce multiple beneficii municipiului nostru, facilitând organizarea de evenimente sportive și culturale de amploare. În cel mai scurt timp, vom avea un nou șantier pentru acest proiect ambițios. Așteptăm cu nerăbdare să vedem acest obiectiv realizat și să oferim locuitorilor noștri o infrastructură de top. Mulțumim tuturor celor implicați în acest proces!”, a declarat Emil Moț.

Reamintim că lucrările de la Sala Polivalentă au fost sistate după ce în data de 13 martie 2020 a fost reziliat contractul pentru obiectivul de investiții „Construire Sală de sport multifuncţională cu 3.000 de locuri, localitatea Slatina, judeţul Olt” ca urmare a intrării în insolvenţă a antreprenorului care executa lucrările la această investiție importantă pentru slătineni.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți