25.2 C
Slatina
duminică,16 iunie,2024

Ultimele Articole

Clădirea Fiscului din Drăgănești Olt, preluată de Primăria orașului care va muta aici mai multe birouri

- Advertisement -

O clădire din Drăgănești Olt, care a fost lăsată în paragină în urmă cu trei decenii, construcția sa fiind începută în anul 1994, și care până acum a aparţinut domeniului public al statului, a trecut în domeniul publicul al oraşului, intrând în administrarea Primăriei. Este vorba despre clădirea Fiscului, hotărârea de guvern privind preluarea imobilului fiind aprobată de Executiv în şedinţa de joi, 23 mai 2024.

Marian Viorel Tudorică, primarul oraşului Drăgăneşti Olt, a spus că în clădirea Finanţelor Publice vor fi mutate parte dintre birourile Primăriei, respectiv Serviciul de Evidență a Populației, Serviciul de Asistență Socială şi Executări Silite.

„Sunt extrem de fericit să vă anunț că una dintre primele mele promisiuni din 2020, de când am obținut primul mandat ca primar, devine realitate! Am promis că voi repune în circuit clădirea Finanțelor Publice din Drăgăneşti Olt. Astăzi (joi, 23 mai n.r.), am primit cu bucurie Hotărârea de Guvern aprobată, despre preluarea clădirii Finanțelor Publice (Fiscul), din administrarea Ministerului Finanțelor și înregistrarea în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al orașului Drăgănești Olt. Clădirea Finanțelor Publice din Drăgănești, o clădire dezafectată, urmează să fie igienizată, apoi o vom reda în folosință, pentru a deservi tuturor serviciilor din cadrul structurii Primăriei Drăgănești Olt: Serviciul de Evidență a Populației, Serviciul de Asistență Socială, Executări Silite”, a declarat edilul Marian Tudorică.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți