20.7 C
Slatina
luni,17 iunie,2024

Ultimele Articole

„Expo Flora” de la Slatina şi-a deschis porţile. 60 de comercianţi şi-au expus florile şi produsele de artizanat în Parcul Tineretului

- Advertisement -

Deschidere oficială vineri a celei de-a 28-a ediţii a „Expo Flora” din municipiul Slatina. Ajunşi de joi pe meleagurile noastre, aici şi-au expus marfa 60 de producători de flori, expozanți cu produse de artizanat și hand made, dar și vânzători ai tradiționalului Kurtos Kalacs. Astfel, până duminică, 26 mai, Aleea Eroilor din Parcul Tineretului este locația de desfășurare a expoziției de flori.

Este pentru al treilea an consecutiv de când acest eveniment este organizat de Primăria şi Consiliul Local în această zonă de agrement, printre cei care au vizitat standurile cu flori de apartament şi de curte, dar şi celelalte standuri cu diverse produse de grădină, fiind Emil Moţ, primar al Slatinei, Gigi Vîlceleanu şi Alexandru Berechet, cei doi viceprimari, Marius Oprescu, preşedintele Consiliului Judeţean Olt, cei doi vicepreşedinţi ai celei mai importante instituţii administrative din judeţ, Ionuţ Ivan şi Virgil Delureanu, şi deputaţii social democraţi Marius Iancu şi Emil Albotă.

Slătinenii au fost invitaţi să vadă „Expo Flora” de către edil pe parcursul întregului weekend: „Noi ne ținem de cuvânt, de promisiuni, de fiecare dată când avem un program cultural care a prins la slătinenii noștri și de care s-au bucurat slătinenii noștri, noi continuăm să-l facem. «Expo Flora», a 28-a ediție, asta înseamnă că toți oamenii din Slatina s-au bucurat de frumusețea primăverii, de frumusețea și de culorile frumoase ale acestor plante și drept urmare o să facem în fiecare an. În același timp îi ajutăm și pe producătorii de flori din județul Olt, și nu numai, din moment ce avem peste 60 de comercianți de flori înseamnă că și dânșii se bucură de acest lucru și orașul Slatina are o valoare financiară foarte, foarte mare și, bineînțeles, are foarte mulți oameni oameni care sunt iubitori de frumos și de flori. Încă o dată, dragii mei slătineni, vă așteptăm până duminică, să fiți alături de noi și de acești comercianți și să vă bucurați de primăvară, de culorile frumoase ale florilor și, bineînțeles, și de distracție și de voie bună”.

Marius Oprescu, preşedintele CJ Olt, a spus că prin toate evenimentele care devin tradiţie Slatina începe să-şi facă propria istorie.

„În Slatina din ce în ce mai multe lucruri încep să devină tradiții. asta înseamnă că Slatina începe să-și facă propria istorie, independentă de ceea ce se întâmplă în altă parte, lucru care ne bucură foarte mult. Astăzi, vremea frumoasă ne-a lăsat să organizăm acest eveniment, sper să ne țină toate aceste zile ca slătinenii să se bucure de «Expo Flora» și în același timp comercianții și să poată să-și vândă și ei produsele”, a declarat preşedintele forului judeţean.

Iar preţurile mărfurilor expuse în cadrul „Expo Flora” am putea spune sunt pentru toate buzunarele, având în vedere că doar o floare poate fi cumpărată de la 2 lei şi poate ajunge până la 200 lei dacă vorbim despre un arbore ornamental.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți