20.7 C
Slatina
luni,17 iunie,2024

Ultimele Articole

Accident cu patru persoane rănite pe DN 54, în Deveselu

- Advertisement -

Accident de circulație în după-amiaza zilei de vineri, 24 mai, în jurul orei 17:40, pe Drumul Național 54, în comuna Deveselu. Trei autoturisme au fost implicate în coliziune, în urma acesteia patru persoane necesitând acordarea primului ajutor și transportul la Spitalul Caracal pentru efectuarea de investigații medicale amănunțite.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la producerea evenimentului rutier, la fața locului, pentru cercetări deplasându-se, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate trei autovehicule, respectiv un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din comuna Rusănești, județul Olt, un autoturism condus de o femeie de 37 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, și un autoturism condus de o tânără de 28 de ani, din comuna Drăghiceni, județul Olt. În urma evenimentului rutier, patru persoane, respectiv cei trei conducători auto și un pasager, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Municipal Caracal. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al IPJ.

Potrivit unor surse, vinovată de producerea accidentului ar fi femeia din Craiova care s-a angajat într-o depășire neregulamentară. Totul s-a întâmplat când șoferița s-a asigurat într-o depășire fără să se asigure intrând în coliziune laterală cu autoturismul pe care îl depășea condus de tânăra din Drăghiceni, apoi a fost proiectată în mașina la volanul căruia era tânărul din Rusănești ce circula regulamentar din sens opus. Pe lângă cei trei șoferi, pasagerul care a mai avut nevoie de îngrijiri medicale se afla în autoturismul condus de șoferița din Drăghiceni.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți