20.7 C
Slatina
luni,17 iunie,2024

Ultimele Articole

Locurile din parcările modulare de pe străzile Păcii și Teiului, date în folosință de primarul Slatinei

- Advertisement -

Emil Moț, primar al municipiului Slatina, a transmis vineri că de miercuri, 22 mai 2024, s-au dat în folosință locurile de parcare din parcările Modulare situate pe strada Păcii și strada Teiului.

Dacă în parcarea de pe strada Păcii s-au atribuit deja 23 de locuri dintr-un total de 75, pe strada Teiului s-au dat cinci din cele 25 de locuri de parcare existente.

„În parcarea de pe strada Păcii au fost atribuite 23 de locuri dintr-un total de 75, iar în parcarea de pe strada Teiului au fost atribuite cinci dintr-un total de 25 de locuri. Cei care doresc să închirieze un loc de parcare pot depune cererea la sediul Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public, situat pe strada Drăgănești, nr. 25 A, sau pe adresa de e-mail sap_dasip@yahoo.com. Documentele necesare includ cererea, cartea de identitate, certificatul de înmatriculare a vehiculului și documentele privind dreptul de utilizare a vehiculului (contract de leasing, act de moștenire/donație, contract de comodat, etc.)”, a spus primarul Emil Moț.

Sursa citată mai arată că vehiculele care pot utiliza aceste parcări modulare trebuie să respecte mai multe specificații precum lungime maximă de 5 metri; lățime de 2,15 metri; lățime maximă a amprentei de 1,65 metri; înălțimea H 1 pentru SUV-uri de doi metri și H 2 pentru sedanuri de 1,60 metri; greutate maximă de două tone și sarcină maximă pe roată de 500 kilograme.

Potrivit autorităților m
locale, în municipiul Slatina ar urma să existe nu mai puțin de zece parcări tip puzzle, care urmeaza a funcționa pe bază de cartelă și vor fi închiriate prin licitație de slătineni. Toate vor prelua, cu ajutorul unor lifturi, un număr total de peste 500 de mașini. Zonele din municipiul Slatina în care vor fi amenajate mai exact 551 de locuri de parcare pentru șoferii din Slatina sunt: strada Textilistului, bl. G 9 – 25 locuri; strada Teiului, bl. 2 – 25 locuri; Aleea Rozelor, bl. GA 23 – trei module – 63 locuri; zona Aleea Rozelor, bl. FB 20 – 25 locuri; Aleea Lalelelor, bl. FA 13 AG – două module – 50 locuri; Aleea Lalelelor, bl. FB 7 – patru module – 88 locuri; Centura Basarabilor, parc G 6 – trei module – 75 locuri; strada Crişan, cămin Slatex – patru module – 100 locuri; strada Păcii, bl. 1 – bl. 3 – trei module – 75 locuri; strada Văilor – strada Ecaterina Teodoroiu bl. 30 – 25 locuri.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți