20.7 C
Slatina
luni,17 iunie,2024

Ultimele Articole

Oana Radu, Valentin Sanfira și Emilia Dorobanțu, printre artiștii care vor cânta la Ziua comunei Movileni, pe 1 iunie

- Advertisement -

Ion Sorin Toma, primarul comunei Movileni, continuă tradiția și anul acesta, aducând artiști de seamă ai muzicii populare românești la Ziua localității, care a ajuns la ediția cu numărul 11. Așadar, și pe 1 iunie 2024, de Ziua Internațională a Copilului, nume mari ale muzicii populare, ușoare, dar și de petrecere, vor cânta pe scena amenajată în centrul comunei, cap de afiș fiind Oana Radu (FOTO), Valentin Sanfira, Emilia Dorobanțu, Cristian Bănățeanu și Violeta Constantin.

Primăria și Consiliul Local anunță că spectacolul va începe în jurul orei 16:00, astfel movilenii sunt așteptați să se distreze și să joace hore și sârbe pe cântecele cunoscute ale artiștilor amintiți, recitaluri urmând să mai susțină în fața lor Reyna Vox, Nicușor Iordan, Cristina Dumitru, Cristi Predoaica, Florin Grigore, Marcy Nicorescu, Maria Brătoi, Florin Ciobanu și Mihai de la Slatina.

Prezentator al întregului eveniment este Lili Bălăceanu, iar locuitorii din Movileni se vor bucura și de un show de lasere și un grandios foc de artificii, după lăsatul întunericului.

Cum petrecerea câmpenească are loc de Ziua Copilului, autoritățile publice locale au pregătit și un parc de distracții pentru copiii, care la un stand special amenajat aici vor putea fi pictați pe față.

„Aveam onoarea de a va invita la Ziua comunei Movileni, ziua noastră, sâmbătă 1 iunie, începând cu ora 16:00. Ne dorim să petrecem împreună și, ca în fiecare an, să nu vă dezamăgim! Vă așteptăm cu drag!”, este invitația adresată de reprezentanții administrației publice locale.

Bineînțeles, din peisajul manifestării cultural artistice nu vor lipsi micii, berea și nici tarabele unde comercianții vor vinde alte produse culinare, jucării sau diverse chilipiruri.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți