20.7 C
Slatina
luni,17 iunie,2024

Ultimele Articole

Șoferii a două autoturisme, răniți într-un accident produs pe strada Vintilă Vodă din Slatina

- Advertisement -

Eveniment rutier produs sâmbătă, 25 mai, în jurul orei 13:40, pe strada Vintilă Vodă, din municipiul Slatina. Două autoturisme s-au acroșat, iar în urma impactului șoferii acestora, răniți fiind, au avut nevoie de acordarea primului ajutor.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la accident, iar la fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, și un autoturism condus de un tânăr de 30 de ani, din aceeași localitate. În urma evenimentului rutier, ambii șoferi au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a spus subinspectorul Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al IPJ.

Potrivit unor surse, vinovat de producerea evenimentului ar fi slătineanul de 20 de ani care ar fi ieșit de pe strada Vederii și nu ar fi acordat prioritate de trecere celuilalt autoturism condus de tânărul de 30 de ani, care circula regulamentar pe strada Vintilă Vodă, intrând în coliziune cu acesta.

Polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulație, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursă foto: Info Trafic Slatina – Grup Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți