27.2 C
Slatina
luni,17 iunie,2024

Ultimele Articole

Un bărbat din Piatra Olt, mort într-un grav accident produs pe Centura de Nord a Craiovei. Mașina condusă de soția sa a ajuns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un TIR

- Advertisement -

Accident de circulație, soldat cu urmări grave, s-a produs luni, 27 mai, în jurul orei 13:05, pe Drumul Național 65 F – Centura de Nord a Craiovei. Un bărbat și-a pierdut viața, iar o femeie a fost rănită, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj fiind sesizat cu privire la producerea evenimentului, iar la fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj.

Bărbatul mort, originar din orașul Piatra Olt, era pasager în autoturismul condus de soția sa, care a intrat pe contrasens și a fost lovit de un TIR.

„Polițiștii au constatat faptul că o femeie, de 56 ani, din oraşul Piatra Olt, judeţul Olt, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 65 F, la intersecţia cu strada Aviatorilor, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de deplasare, către stânga, fiind acroşată de un ansamblu de vehicule (TIR) ce circula din sens opus, condus de un bărbat de 46 de ani, cetăţean croat. În urma evenimentului, un bărbat de 58 de ani, din oraşul Piatra Olt, judeţul Olt, pasager în autoturism, a decedat, iar femeia a fost rănită”, a declarat comisar Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, iar polițiștii desfășoară în continuare activități pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Sursă foto: Info Trafic Craiova și Dolj

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți