18.1 C
Slatina
sâmbătă,27 iulie,2024

Ultimele Articole

Un bărbat din Fărcașele și-a pierdut portofelul cu peste 1.000 de lei și carduri bancare în sediul Judecătoriei Caracal. A fost găsit de un jandarm și returnat proprietarului

- Advertisement -

Întâmplarea cu final fericit s-a petrecut în cursul zilei de marți, 28 mai. Plutonierul adjutant șef Sergiu Gîlă, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, a fost cel care, în timp ce se afla în serviciul de pază la instanța din Caracal, a găsit în interiorul sălii de judecată portofelul în care era o sumă de peste o mie de lei. Omul legii l-a identificat pe proprietar, acesta fiind un bărbat din comuna Fărcașele, și i l-a returnat.

Pe lângă bani, în portofel mai erau și carduri bancare și documente personale.

„Jandarmul a procedat la verificarea conţinutului portofelului, în vederea identificării proprietarului, iar în interior a găsit carduri bancare, documente personale și o sumă de bani de peste 1.000 lei. Ulterior, subofiţerul a identificat persoana, prin intermediul avocatului care l-a reprezentat pe cetățean într-un proces la Judecătoria Caracal. Este vorba despre un bărbat din comuna Fărcașele, care nici nu-și dăduse seama de lipsa portofelului și a ţinut să mulţumească jandarmului pentru promptitudine şi pentru modul de executare a serviciului”, a declarat plutonier adjutant Simona Ciopor, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Olt.

Potrivit aceleiași surse, jandarmii olteni din dispozitivele de pază și protecție instituțională de la obiectivele din competența inspectoratului acționează permanent cu vigilență, concomitent cu exercitarea atribuțiilor pentru siguranța obiectivelor păzite.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți