19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

Dosar penal pentru un tânăr din Sprâncenata care a rănit cu intenție un câine

- Advertisement -

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-au sesizat miercuri, 29 mai, din oficiu, cu privire la faptul că asupra unui câine ar fi fost exercitate acte de violență. Autorul este un tânăr de 20 de ani, din comuna Sprâncenata, pe numele căruia s-a întocmit dosar penal.

„Din primele verificări, polițiștii au identificat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din comuna Sprâncenata, județul Olt, bănuit că ar fi provocat leziunile exemplarului canin. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea cu intenție a animalelor, iar pentru exemplarul canin a fost emis un ordin de plasare în adăpost, acesta fiind ridicat și predat unei asociații pentru protecția animalelor din municipiul București, în vederea asigurării asistenței medicale de specialitate”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Imagini cu animalul schingiuit au apărut pe o pagină de socializare Facebook, pe care s-a anunțat că acesta a fost dus, pentru îngrijiri, la o clinică veterinară din Capitală.

„S-a autosesizat Poliția Animalelor, care se va deplasa la fața locului! Acest cățel a fost găsit bătut și are mare nevoie să fie preluat și dus la o clinică! Cățelul este într-o stare critică și se află în județul Olt!”, a fost postarea inițială, la care semnatarul a venit cu un update: „Cățelul este în drum spre clinică si va fi preluat de Asociația Ari Până!”.

Sursă foto: Lumy Baeat – Facebook (Atenție! Imagine cu puternic impact emoțional)

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți