18.1 C
Slatina
sâmbătă,27 iulie,2024

Ultimele Articole

Infrastructura rutieră din Cartierul HCC al municipiului Caracal, modernizată printr-un proiect cu o valoare de 5 milioane de euro

- Advertisement -

Continuă investițiile majore din municipiul Caracal. Într-o postare oficială pe pagina de Facebook a Primăriei, edilul Ion Doldurea a transmis marți, 28 mai, că a început refacerea străzilor din Cartierul HCC, urmând ca în doi ani toată infrastructura rutieră din această zonă să fie modernizată.

Valorea investiției se ridică la cinci milioane de euro, fondurile alocate pentru derularea acestui proiect fiind nerambursabile.

„Am început reabilitarea străzilor din Cartierul HCC. Printr-un proiect cu fonduri nerambursabile, alocăm 5 milioane de euro pentru a reface și moderniza infrastructuta rutieră în tot cartierul. În tandem cu finalizarea lucrărilor la rețeaua de apă și canalizare, investim în asfaltarea acestor străzi pentru a ne putea bucura pe deplin de o infrastructură modernă!”, a declarat primarul municipiului Caracal.

Potrivit edilului, în paralel, continuă asfaltarea în tot orașul, respectiv pe străzile unde s-au efectuat lucrări de canalizare și extindere a rețelei de apă.

Iar pentru a crea confort cetățenilor care locuiesc în astfel de zone, se lucrează și la modernizarea infrastructurii pe străzile care au pietriș, a mai spus Ion Doldurea.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți