19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

Un bărbat și soția lui, din Dăneasa, cercetați penal de polițiștii olteni. Primul i-a încredințat mașina tinerei care nu avea permis

- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au oprit în seara zilei de marți, 28 mai, în jurul orei 20:10, pentru control, pe strada Abatorului, din localitate, un autoturism condus de o tânără, în vârstă de 30 de ani, din comuna Dăneasa, județul Olt. În urma cercetărilor, oamenii legii au constatat că tânăra nu avea permis de conducere, iar mașina îi fusese încredințată de soțul său.

Pentru faptele comise, polițiștii au întocmit dosare penale pe numele celor doi soți.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânăra nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, polițiștii au mai stabilit faptul că autoturismul i-a fost încredințat de către soțul acesteia, în vârstă de 44 de ani, din comuna Dăneasa, județul Olt. Pe numele tinerei, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredinţarea unui vehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți