3.2 C
Slatina
marți,22 octombrie,2024

Ultimele Articole

Computer tomograf și aparat radiologic noi pentru Ambulatoriul Spitalului Caracal

- Advertisement -
Investițiile în sistemul sanitar au fost prioritate pentru autoritățile din municipiul Caracal care au alocat fonduri pentru diverse proiecte ce au vizat modernizarea și dotarea cu aparatură medicală la standarde europene a ambulatoriului, însă bani s-au alocat și pentru reabilitarea termică a spitalului municipal și reabilitarea mai multor secții.
Iar cea mai recentă investiție constă în dotarea ambulatoriului unității spitalicești din Caracal cu un computer tomograf și aparat de radiografie, curând acestea fiind puse în funcțiune.
„Suntem pe ultima sută de metri cu punerea în funcțiune a echipamentului CT și RX achiziționat pentru Ambulatoriul Spitalului Municipal Caracal. Am instalat aparatul radiologic Calypso F. care va asigura diagnostice de înaltă performanță pentru traumatologie, examinări de rutină sau de specialitate. Accesul la servicii medicale de calitate este o prioritate pentru noi. Am câștigat și implementat proiecte de modernizare și dotare cu echipamente de ultimă generație a ambulatoriului, am investit în reabilitarea termică a spitalului și în modernizarea unor secții”, a declarat Ion Duldurea, primar al municipiului Caracal.

 

Proiectele municipalității nu se opresc aici, Spitalul Caracal urmând a se extinde. Cinci noi săli de operații și o secție de Anestezie și Terapie Intensivă vor face parte din extinderea unității medicale.
„Ne preocupă confortul din spital și siguranța pacienților. Vom accesa fonduri pentru un proiect de extindere a Spitalului Caracal. Vom avea cinci noi săli de operații, un ATI cu echipamente de ultimă generație și un număr crescut de paturi”, a subliniat edilul.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți