25.2 C
Slatina
marți,25 iunie,2024

Ultimele Articole

Prichindeii însoțiți de părinți și bunici, acces gratuit în toate expozițiile Muzeului Județean Olt, de Ziua Copilului

- Advertisement -

Muzeul Județean Olt, cu prilejul zilei de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului, menționată pentru prima dată acum aproape o sută de ani, la Conferința Mondială pentru Protejarea și Bunăstarea Copiilor, de la Geneva, din 1925, desfășoară mai multe activități dedicate prichindeilor. Iar surpriza pregătită de instituția culturală este că cei mici, dar și părinții și bunicii ce îi însoțesc vor avea acces gratuit la toate expozițiile muzeului. 

Miercuri, 29 mai, a avut loc activitatea educativ-recreativă „Lumea din visele noastre”, în parteneriat cu Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina, clasa pregătitoare A.

Iar Muzeul Județean Olt oferă un cadou micilor vizitatori care trec pragul instituției sâmbătă, 1 iunie 2024, precum și părinților sau bunicilor care îi însoțesc: accesul gratuit în toate expozițiile muzeului.

„Îi așteptăm pe cei mici și pe cei care îi însoțesc să facă o călătorie în timp și să își bucure ochii și sufletele vizionând exponate de o excepțională valoare din expozițiile de istorie și artă plastică!”, a declarat George Smarandache, directorul Muzeului Județean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți