19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

Primarul Marian Tudorică, despre noul sediu al Primăriei orașului Drăgănești Olt: „Următorul pas este licitarea și începerea efectivă a lucrărilor”

- Advertisement -

Întâlnire importantă joi, 30 mai 2024, pentru Marian Viorel Tudorică, primarul orașului Drăgănești Olt. Împreună cu deputatul PNL de Olt Gigel Știrbu, edilul a fost în această zi la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, unde s-au întâlnit cu ministrul Adrian Veștea și au purtat discuții referitor la o investiție majoră pentru comunitate.

Este vorba despre continuarea lucrărilor de la noul sediu al Primăriei Drăgănești Olt, situat chiar în centrul urbei, în apropierea actualului imobil, lăsat în paragină mulți ani, iar primarul a spus că următorul pas pentru derularea proiectului este licitarea și începerea efectivă a investiției.

„(…) Am depus documentele necesare pentru verificarea în Consiliul Tehnico-Economic al proiectului ‘Continuare lucrări sediu primărie oraș Drăgănești Olt’, adică noul sediu al Primăriei noastre. Această inițiativă reprezintă un pas important în dezvoltarea orașului nostru. Noul sediu al Primăriei va oferi un spațiu modern și funcțional pentru serviciile publice, iar acest proiect este rezultatul eforturilor noastre comune. Următorul pas este licitarea și începerea efectivă a lucrărilor. Vom ține comunitatea la curent cu fiecare etapă și vom asigura transparență pe tot parcursul procesului (…)”, a declarat Marian Tudorică.

Sursa citată a mai spus că valoarea totală a investiției este de puțin peste 25,1 milioane lei, inclusiv TVA.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți