23 C
Slatina
marți,25 iunie,2024

Ultimele Articole

Polițiștii și celelalte forțe de ordine ale MAI au sărbătorit ziua de 1 iunie alături de copiii prezenți în Parcul Tineretului Slatina

- Advertisement -

Sâmbătă, 1 iunie, polițiștii olteni și-au unit forțele cu celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, toți având un scop comun, acela de a marca Ziua Internațională a Copilului în mijlocul sărbătoriților, eveniment ce a avut loc în Parcul Tineretului, din municipiul Slatina.

„Ne-a făcut o deosebită plăcere să fim alături de copii și că am putut să le prezentăm o parte din tehnica de lucru și intervenție. Mesajul nostru către sărbătoriți a fost acela că, alături de părinți și profesori, suntem prietenii și aliații lor, iar dacă urmează sfaturile pe care noi le împărtășim și promovăm, putem contribui împreună la siguranța lor și putem pune bazele unei societăți mai bune”, se arată într-un comunicat de presă remis de Poliția Olt.

Sursa citată a mai arătat că Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost reprezentat de polițiști din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, Biroului Siguranță Școlară, Serviciului Rutier, Poliției municipiului Slatina, Serviciului de Acțiuni Speciale, Biroului pentru Protecția Animalelor și Serviciului Criminalistic.

„Pe lângă prezentarea tehnicii de lucru, polițiștii au organizat și jocuri interactive cu cei mici, aceștia dovedind că sunt buni cunoscători ai regulilor de circulaţie. Cei mici au recunoscut indicatoarele rutiere şi au demonstrat că ştiu să respecte semnificaţia semaforului electric, fiind răsplătiți de polițiști cu bomboane, baloane și insigne de polițiști. A fost o activitate încărcată cu energia specifică copilăriei, care i-a bucurat atât pe participanții la eveniment, cât și pe organizatori”, se mai precizează în comunicat.

Pe lângă polițiști, în Parcul Tineretului Slatina au fost prezenți și zeci de pompieriz jandarmi, chiar și cadre medicale de la un serviciul de ambulanță privat, micuții neezintând să urce în autospecialele acestora pentru a porni sirenele.

La mulți ani, dragi copii!

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți