3.2 C
Slatina
marți,22 octombrie,2024

Ultimele Articole

CSM Slatina, mesaj de condoleanțe după ce un sportiv legitimat la club a murit înecat în râul Olt

- Advertisement -

Tânărul de 19 ani, din municipiul Slatina, care a murit înecat în râul Olt, în zona comunei Verguleasa, era un sportiv legitimat la Clubul Sportiv Municipal Slatina, fiind fotbalist al echipei Under 19 și care în prezent evolua sub formă de împrumut pentru echipa de fotbal Petrolul Potcoava.

După aflarea tristei vești, în cursul zilei de duminică, pe pagina oficială de Facebook a CSM Slatina – Fotbal a fost postat un mesaj de condoleanțe din partea celor care i-au fost colegi.

„Este greu să găsim cuvintele potrivite pentru a ne exprima regretul în aceste momente pricinuite de vestea pierderii tânărului component al echipei CSM Slatina Under 19, Flavius Magraon. Jucătorul, în vârstă de doar 19 ani, legitimat la Clubul Sportiv Municipal Slatina, care evolua sub formă de împrumut pentru Petrolul Potcoava, şi-a pierdut viaţa într-un nefericit incident petrecut pe râul Olt. Antrenorii, colegii, prietenii şi toţi cei care l-au cunoscut sunt cu toţii afectaţi de această tragedie. Transmitem condoleanţe şi putere familiei în cea mai grea încercare a vieţii!Dumnezeu să-l odihnească în pace şi să aibă grijă de sufletul lui!”, este mesajul postat de cei de la CSM care a strâns în mai puțin de o oră zeci de mesaje de condoleanțe și zeci de distribuiri.

Era elev în clasa a XII-a la Liceul cu Program Sportiv Slatina și la începutul săptămânii viitoare urma să participe la festivitatea de absolvire.

„Cu doar câteva zile înaintea festivității de absolvire, în pragul examenului de Bacalaureat, firul vieții s-a curmat brusc și nedrept pentru Flavius Magraon, elev al Liceului cu Program Sportiv, prieten bun, elev deosebit și sportiv de performanță. Profesori, antrenori, colegi, cu toții transmitem condoleanțe familiei sale și ne rugăm ca Dumnezeu să îi dea puterea de a depăși această tragică pierdere. Vei rămâne în amintirile și în rugăciunile noastre pentru totdeauna, Flavius!
Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în Lumină!”, este și mesajul transmis de reprezentanții liceului.

Condoleanțe familiei au transmis și colegii de la echipa Petrolul Potcoava, unde a jucat în ultima vreme: „Dumnezeu să te odihnească, Flavius Magraon! CSO Petrolul Potcoava își exprimă regretul și profunda tristețe pentru trecerea în nefiintă a jucătorului nostru Flavius Magraon, la vârsta de doar 19 ani. Clubul nostru își manifestă în mod public sprijinul moral pentru familia lui Flavius. Dumnezeu să te odihnească în pace Lupule!”.

La fel au făcut și cei de la Clubul Sportiv Școlar Slatina: „CSS Slatina este în doliu astăzi! O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens. Flavius Magraon lider de generație, un exemplu de caracter, voință și perseverență! Un copil minunat, mereu pozitiv, mereu cu zâmbetul pe buze! Așa va rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna! Drum lin spre îngeri căpitane!!! Dumnezeu să te aibă în paza Sa!”.

Flavius a fost găsit abia în dimineața zilei de duminică, 2 iunie, de scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, care pe parcursul nopții de sâmbătă spre duminică au primit sprijin și din partea a trei scafandri de la ISU Mehedinți și ISU Teleorman.

Iar tragedia s-a petrecut în după-amiaza zilei de 1 iunie.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost cei care i-au chemat în sprijin salvatorii de la ISU Olt în urma unui apel efectuat la numărul de urgență 112, puțin după ora 18:00.

Potrivit unor surse, cel care a sunat este din Verguleasa și ar fi spus că tânărul ar fi căzut în apele râului Olt în timp ce s-ar fi aflat pe un skijet. Neștiind se pare să înoate, nu a mai putut ieși la suprafață. Acesta mai era cu un adolescent de 17 ani, sportiv de asemenea, pe care salvatorii l-au găsit la mal și fără a prezenta urme de traumă. A încercat să îl ajute pe amicul său, dar nu a putut, el salvându-se pentru că a înotat și a reușit să iasă din apele Oltului.

Ce spun polițiștii despre nefericitul eveniment în care fotbalistul și-a pierdut viața

Agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt, a spus că în seara de 1 iunie 2024, în jurul orei 18:30, instituția a fost sesizată, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că tânărul s-ar fi înecat în râul Olt.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală 11 Verguleasa și scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, în vârstă de 19 ani, din municipiul Slatina, în timp ce se plimba cu skijet-ul pe râul Olt, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut în râu. În dimineața de 2 iunie 2024, în jurul orei 10:40, după ce mai multe echipe de scafandri l-au căutat inclusiv pe timpul nopții, trupul tânărului a fost descoperit și adus la mal. Din nefericire, medicii au constatat decesul tânărului, iar trupul acestuia a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei”, a declarat polițistul Șerban.

Iar sursa citată mai arată că, în cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc tragedia.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți