23 C
Slatina
marți,25 iunie,2024

Ultimele Articole

Roberta Crintea, Violeta Constantin, Olguța Berbec și Remus Novac, Valentin Sanfira și Marian Medregoniu, printre artiștii care concertează de Ziua comunei Șopârlița, în prima zi de Rusalii

- Advertisement -

Va fi sărbătoare de zile mari în prima zi de Rusalii în Șopârlița, de Ziua localității. Spectacolul extraordinar este programat pe 23 iunie 2024, pe stadionul comunal, începând cu ora 16:00, pe scena special amenjată aici concertând mai mulți artiști.

Cap de afiș sunt Roberta Crintea (FOTO principală), Violeta Constantin, Olguța Berbec și Remus Novac, Valentin Sanfira și Marian Medregoniu. În recital vor mai fi Cristian Bănățeanu, Reyna Vox, Florin Grigore, Mady de la Slatina, Ailin Militaru, Ovidiu Prunoiue, Ionuț Valeriu Nae, Ansamblul Folcloric „Cununa” Șopârlița, Loredana Falcue, Viorel Zidaru și Adi Răduț, alături de orchestra „Adi și Viorel de la Balș”, prezentator fiind Lili Bălăceanu.

„Primăria și Consiliul Local Sopârlița au deosebita plăcere de a vă invita la un spectacol extraordinar, organizat cu ocazia Zilei comunei, ce va avea loc pe 23 iunie 2024, la Stadionul comunal. Evenimentul va aduce pe scenă artiști consacrați, care vor oferi publicului momente artistice de neuitat, organizat cu sprijinul Bambbu Concert. Programul zilei va include diverse activități și surprize pentru toate vârstele, oferind o atmosferă de sărbătoare și bucurie pentru toți locuitorii și oaspeții comunei. Nu ratați ocazia de a petrece alături de comunitate și de a vă bucura de spectacole deosebite într-un cadru festiv. Vă așteptăm cu drag să sărbătorim împreună Ziua comunei Șopârlița”, este invitația adresată de Marijana Trepăduș, primar al localității.

Marea petrecere câmpenească se va încheia undeva târziu în noapte cu un superb foc de artificii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți