29.1 C
Slatina
vineri,21 iunie,2024

Ultimele Articole

Stații de autobuz moderne în municipiul Slatina. Călătorii pot lua bilete printr-un sistem de e-ticketing

- Advertisement -

Primăria municipiului Slatina a transmis marți, 4 iunie 2024, că are în implementrare proiectul cu titlul „Dezvoltarea unei rețele de stații de transport public local inteligente și autonome (Intelli Bus Hub Net)”, care presupune modernizarea a 41 de stații de transport public și introducerea unui sistem multi-modal de informare a călătorilor așa încât așteptarea vehiculelor să reprezinte o acțiune plăcută și sigură pentru călătorii. De final se apropie și proiectul „Sistem integrat de plată a serviciilor comunitare, inclusiv transport public”. Așadar, cei care merg cu autobuzele Loctrans pot achiziționa mai ușor bilet, printr-un sistem de e-ticketing.

„Stațiile vor asigura informarea călătorilor în timp real, conexiune la internet, posibilitatea încărcării dispozitivelor mobile, schimbul de date cu vehiculele de transport public și siguranță prin supraveghere video”, a declarat Emil Moț, primar al urbei.

Potrivit edilului Slatinei, un alt proiect care se apropie de final este „Sistem integrat de plată a serviciilor comunitare, inclusiv transport public”, care propune un sistem de e-ticketing flexibil, adaptat la nevoile utilizatorilor.

„Principalele componente ale sistemului de e-ticketing sunt: validatoare montate în autobuzele electrice și seturi echipamente pentru controlori constând în dispozitive portabile de control și imprimante portabile; automate vânzare titluri de călătorie amplasate în stațiile de transport public; dotarea centrului de comandă de pe strada Drăgănești, nr. 25, cu echipamente corespunzătoare.
️Sistemul de e-ticketing este unul modern și facil, care are ca obiectiv oferirea unei experiențe cât mai plăcute călătorilor, oferind funcționalități complexe de la politici tarifare flexibile, bilete electronice sau modalități de achiziționare a titlurilor tarifare și informații diversificate”, a adăugat primarul Emil Moț.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți