2.3 C
Slatina
vineri,18 octombrie,2024

Ultimele Articole

Tânără acroșată de un autoturism pe o stradă din Slatina

- Advertisement -

Accident de circulație în după-amiaza zilei de marți, 4 iunie, pe strada Ecaterina Teodoroiu, din municipiul Slatina, în apropierea Inspectoratului Școlar Județean Olt. O tânără a fost acroșată de un autoturism care a necesitat de urgență acordarea primului ajutor.

Polițiști ai Biroului Rutier al Poliției municipiului Slatina au ajuns la fața locului pentru a face cercetări și a stabili cu exactitate împrejurările producerii evenimentului rutier.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 12:25, Inspectoratul de Poliție Județean Olt fiind sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la producerea sa.

Nici șoferul și nici pietonul nu erau băuți.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 33 de ani, din comuna Movileni, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Ecaterina Teodoroiu, din municipiul Slatina, ar fi acroșat un pieton. În urma evenimentului rutier, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorul auto și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Pietonul lovit de mașină este o tânără de 17 ani, originară din municipiul Slatina, și, potrivit unor martori, se afla regulamentar în traversarea străzii, pe trecere, în momentul acroșării.

Polițiștii de la Biroul Rutier Slatina efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursă foto principală: Info Trafic Slatina – Grup Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți