23 C
Slatina
marți,25 iunie,2024

Ultimele Articole

Mari artiști ai muzicii populare și ușoare românești, în recital la zilele comunelor Dobrosloveni, Voineasa, Osica de Sus și Ipotești

- Advertisement -

Vor fi petreceri câmpenești de zile mari în următoarele weekend-uri, în patru dintre localitățile județului Olt. Dacă pe 15 iunie este festival la Dobrosloveni, în weekend-ul când creștinii ortodocși sărbătoresc Rusalii au loc zilele comunelor Voineasa, Osica de Sus și Ipotești. Nume mari ale muzicii populare, ușoare și de petrecere vor urca pe scenă pentru a susține concerte, aproape aceleași vedete susținând recitaluri în cadrul acestor spectacole extraordinare.

Pe 15 iunie este Festivalul Folcloric „Plai de Romanați”, organizat de Primăria și Consiliul Local Dobrosloveni, care va începe la ora 16:00. Pe 22 iunie va fi Ziua comunei Voineasa, organizată de autoritățile locale, ce începe tot la ora 16:00, în prima zi de Rusalii, pe 23 iunie, Primăria și Consiliul Local Osica de Sus organizează Ziua comunei, ora de începere fiind tot 16:00, iar în a doua zi de Rusalii, pe 22 iunie, administrația publică locală din Ipotești organizează Ziua comunei tot de la ora 16:00.

Artiștii care vor urca pe scenă, pentru a cânta în cadrul acestor spectacole extraordinare, sunt Violeta Constantin, Cristian Bănățeanu, Roberta Crintea, Florin Grigore, Marian Medregoniu, Mady de la Slatina, Orchestra „Adi și Viorel de la Balș” – Loredana Falcue, Viorel Zidaru, Adi Răduț, Olguța Berbec și Remus Novac (FOTO principală n.r.), Aza, Ruby, Lino Golden, Reyna Vox și Mariana Gugu.

Evenimentele din comunele Voineasa și Ipotești vor fi prezentate de Lili Bălăceanu, iar în cadrul celui din comuna Osica de Sus vor evolua cu momente coregrafice și copiii din Ansamblul Folcloric „Plaiurile Oltețului” al localității.

Fiecare dintre acestea se va bucura și de spectaculoase focuri de artificii după lăsatul serii, dar și de show-uri de lasere.

Și cum vorbim de petreceri câmpenești, din peisajul acestora nu vor lipsi, bineînțeles, grătarele pe care vor sfârâi micii și alte preparate din carne, iar berea rece va curge și ea din belșug. Bineînțeles că vor fi și tradiționalele tarabe cu diverse chilipiruri, autoritățile locale pregătind și mici parcuri de distracții pentru copii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți