33.1 C
Slatina
luni,22 iulie,2024

Ultimele Articole

Un tânăr din Găvănești a căzut de la o înălțime de aproape 8 – 9 metri. Era pe un pod aflat în lucru pe Tronsonul I al DEx 12, în zona comunei Robănești

- Advertisement -

Un tânăr din comuna olteană Găvănești a fost victima unui eveniment ce putea avea urmări și mai grave ce a avut loc în dimineața zilei de joi, 6 iunie, în jurul orei 09:30, chiar pe șantierul Tronsonului I al Drumului Expres 12 Craiova – Slatina –  Pitești. În zona comunei doljene Robănești acesta s-a urcat pe un pod, iar la un moment dat s-a dezechilibrat și a căzut de la înălțime de aproximativ opt – nouă metri. 

Rănit fiind, olteanul a fost preluat de un echipaj al paramedicilor SMURD și transportat la spital pentru efectuarea unor investigații medicale amănunțite.

„În dimineaţa zilei de 6 iunie, ora 09:30, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a fost sesizat cu privire la faptul că, pe şantierul Drumului Expres Craiova – Piteşti, în extravilanul localităţii Robăneşti, un bărbat ar fi căzut de pe un pod aflat în lucru. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti care au stabilit faptul că, un tânăr de 26 de ani, din comuna Găvăneşti, judeţul Olt, s-ar fi urcat pe un pod aflat în lucru, iar la un moment dat s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut de la o înălţime de aproximativ 8 – 9 metri. Cel în cauză a fost preluat de un echipaj de prim ajutor şi a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat subcomisar Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Sursă foto: Amator

Potrivit unor surse, martori la cele întâmplate le-au spus oamenilor legii că tânărul din Găvănești ar fi venit în vizită la fratele său care lucrează pe șantierul DEx 12 și s-ar fi urcat pe pod pentru a vedea exact ce fac muncitorii pe acesta.

Reprezentantul IPJ a mai spus că în cauză continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc nefericitul eveniment, urmând a fi dispuse măsuri în consecinţă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți