19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

Bărbat din Găneasa, depistat în trafic sub influența alcoolului și fără permis

- Advertisement -

Polițiștii Secției de Poliție Rurală 6 Găneasa au oprit pentru control în noaptea de miercuri spre joi, aproape de miezul nopții, pe Drumul Național 64, în comuna Găneasa, un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din aceeași localitate. Oamenii legii au stabilit că acesta nu are permis auto, totodată fiind la volan și sub influența băuturilor alcoolice.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,64 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate spitalicească, în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei”, se precizează într-un comunicat remis de Poliția Olt.

Polițiștii au întocmit pe numele olteanului dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți