23 C
Slatina
marți,25 iunie,2024

Ultimele Articole

Emil Moț, primar al Slatinei, și Florin Barbu, ministrul Agriculturii, au votat pentru continuitate

- Advertisement -

Este ziua alegerilor locale și europarlamentare, în care ne alegem pentru următorii patru ani primarii, consilierii locali, președintele Consiliului Județean Olt, consilierii județeni și europarlamentarii. Încă de la primele ore ale dimineții s-au prezentat la urne și politicienii, Emil Moț, primar al municipiului Slatina în funcție, fiind printre primii dintre ei.

Edilul Slatinei s-a prezentat împreună cu soția lui, Ana-Maria, la una dintre secțiile de votare de la Colegiul Național „Ion Minulescu”.

„Astăzi (duminică, 9 iunie n.r.), am votat pentru continuitate. Am votat pentru toate proiectele pe care le-am realizat, în Slatina, și pentru toate proiectele pe care le vom realiza, în continuare. Am votat pentru o Pădure Strehareți curată și redată slătinenilor. Am votat pentru un Parc ‘Dumitru Dobrescu’, cea mai nouă investiție și cea mai nouă oază de fericire pentru copilașii noștri din Slatina. Am votat pentru drumuri reabilitate. Am votat pentru noi! Pentru noi, slătinenii, pentru familia noastră. Am votat, să continuăm, să dezvoltăm, împreună cu voi, slătineni, orașul nostru. Dragii mei slătineni, să aveți o duminică liniștită!”, a declarat Emil Moț.

Cum la unele secții din municipiul Slatina au fost incidente în ziua alegerilor încă de la primele ore ale dimineții de duminică, edilul Emil Moţ a susţinut că unii candidaţi au ținut să facă ales să facă „scandal şi circ”, făcând, totodată, apel apel la calm: „(…) Ziua de astăzi este o zi foarte, foarte importantă pentru noi, slătinenii. Din păcate, anumiţi candidaţi au ales exact cum s-a întâmplat în toată luna asta de campanie să facă scandal şi să facă circ. Dragii mei slătineni, vă rog să aveţi răbdare, vă rog să nu vă lansaţi atraşi în aceste tactici de manipulare ordinare, din punctul meu de vedere, inclusiv în ziua de astăzi. Vă rog să aveţi răbdare, pentru că de mâine, noi, familia noastră, Slatina, noi cei care trăim, locuim în Slatina, ne creştem copiii în Slatina, de mâine vă promit că totul va intra exact la fel cum a fost. Vom avea linişte, dragii mei slătineni”.

Iar Florin Barbu, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a votat în prima oră de la deschiderea urnelor la o secție din incinta Colegiului Național „Radu Greceanu” Slatina: „Am votat pentru bun simț, am votat pentru decență, pentru liniștea Slatinei și a oamenilor din Slatina, am votat pentru proiecte de dezvoltare, știm foarte bine că Slatina a avut multe proiecte, inclusiv cele privind stadionul și sala polivalentă, vrem un oraș verde, vrem un oraș liniștit și sunt sigur că la închiderea urnelor vom câștiga alegerile”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți