21.2 C
Slatina
sâmbătă,27 iulie,2024

Ultimele Articole

Marius Oprescu, președintele CJ: „Am venit la vot cu motivația de a continua dezvoltarea municipiului Slatina și a județului Olt”

- Advertisement -

Marius Oprescu, președinte al Consiliului Județean Olt, a fost prezent la urne în Secția de Votare 4 din cadrul Școlii Gimnaziale 1 din municipiul Slatina, puțin după ora 13:30. După ce și-a exprimat opțiunea de vot, președintele CJ și președinte al filialei județene a Partidului Social Democrat Olt, a ieșit de la urne spunând: „Am votat cu motivația de a continua dezvoltarea municipiului Slatina și a județului Olt, cu motivația de a vota o echipă puternică”. 

În jurul prânzului județul Olt era pe locul II pe țară în funcție de prezența la vot, a declarat președintele forului județean.

„Am votat cu motivație, cu motivația de a continua dezvoltarea Slatinei și a județului Olt, cu motivația de a vota o echipă puternică, singura capabilă să transforme așteptările oamenilor în proiecte reale și în realitate și cu motivația de a reveni la realitate, fără scandaluri, fără zgomot, fără jigniri, să revenim la normal. (…) Sunt alegeri în întreg județul, sunt alegeri în toată țara. La nivelul județului Olt, așa cum au obișnuit, oltenii sunt harnici și încă de la prima oră a dimineații au fost prezenți la vot. Până la ora 12,00, când am urmărit eu site-ul AEP (Autoritatea Electorală Permanentă n.r.), eram pe locul II pe țară, continuăm să fim pe locul II pe țară. Nu e nimic anormal, de fiecare dată, cum știți, tot timpul am fost între primele trei județe pe parcursul zilei ca prezență la vot. Iată, am demonstrat că în continuare facem acest lucru, știm să apreciem democrația și ne manifestăm votul încă de la primele ore ale dimineții”, a declarat Marius Oprescu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți