21.2 C
Slatina
sâmbătă,27 iulie,2024

Ultimele Articole

Posibilă infracțiune de corupere a alegătorilor, constatată de oamenii legii la Potcoava

- Advertisement -

În județ nu au fost înregistrate situații grave care să afecteze procesul electoral, a anunțat Centrul de Comunicare Județean Olt duminică, aproape de ora 22:00 când se închid secțiile de votare.

Până aproape de ora amintita, în Olt au fost semnalate 62 de incidente în legătură cu procesul electoral, iar 27 dintre acestea nu s-au confirmat. O posibilă infracțiune electorală a avut loc și în orașul Potcoava, pe lângă cele cinci care au mai fost în județ, în ziua alegerilor.

„Angajații MAI au intervenit operativ în cazul fiecărei sesizări luând măsurile prevăzute de lege atunci când a fost cazul. Au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale – cinci amenzi în valoare de 2.500 de lei și nouă avertismente. Totodată, s-au întocmit dosare penale pentru șase posibile infracțiuni”, se arată în comunicatul CCJ Olt.

Ultimul a fost întocmit de polițiștii din cadrul Poliției orașului Potcoava, care s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat de 40 de ani, din orașul Potcoava, ar oferi bani cetățenilor cu scopul de a vota un anumit candidat.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de coruperea alegătorilor.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți