21.2 C
Slatina
vineri,26 iulie,2024

Ultimele Articole

Senatorul de Olt Liviu Voiculescu: „M-am prezentat la urne motivat de următoarele proiecte, prin care Slatina va continua să se dezvolte”

- Advertisement -

Liviu Voiculescu, senator PSD de Olt, a fost prezent în Secția de Votare 5 din cadrul Școlii Gimnaziale Nr. 1 Slatina pentru a-și exprima opțiunea la alegerile locale și europarlamentare. Cum este slătinean, parlamentarul social democrat a ținut să voteze pentru continuitate, „motivat de următoarele proiecte, care vor continua dezvoltarea orașului”.

„Astăzi (duminică, 9 iunie n.r.), m-am prezentat la urne, motivat, aș putea spune pentru lucrurile bune care s-au făcut la Slatina, în anii trecuți, și motivat de următoarele proiecte, care vor continua dezvoltarea orașului nostru. Așadar, m-am prezentat la vot pentru continuitate. Asta am și votat, continuitate pentru orașul nostru, continuitate pentru proiectele bune, necesare pentru dezvoltarea orașului nostru, dar și a județului Olt. La Europarlamentare, am votat pentru o echipă care să reprezinte interesele României, în Parlamentul European. (…)”, a declarat senatorul de Olt Liviu Voiculescu, care s-a prezentat la urne alături de soția sa, Maria Luiza.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți