21.2 C
Slatina
sâmbătă,27 iulie,2024

Ultimele Articole

Coduri portocalii de caniculă în Olt, până miercuri dimineață

- Advertisement -

Județul Olt este până miercuri, 12 iunie, sub incidența a două Coduri portocalii, fenomenele meteo vizate fiind temperaturi deosebit de ridicate, caniculă și disconfort termic accentuat. Primul dintre ele este în vigoare de luni, 10 iunie, pentru 24 de ore, iar celălalt intră marți în vigoare, ora 10:00, și este valabil până miercuri, la ora 10:00. 

Potrivit meteorologilor, în următoarea zi, în sud-estul Olteniei, sudul și estul Munteniei și în partea continentală a Dobrogei, se vor înregistra temperaturi deosebit de ridicate pentru această dată, maximele se vor situa, în general, între 35 și 37 de grade, va fi caniculă și disconfort termic accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități.

Iar de marți, 11 iunie, și până miercuri, 12 iunie, în cea mai mare parte a Munteniei, sud-estul Olteniei, partea continentală a Dobrogei și în sudul Moldovei, se vor înregistra temperaturi deosebit de ridicate pentru această dată, maximele se vor situa, în general, între 35 și 37 de grade, va fi caniculă și disconfort termic accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți