21.2 C
Slatina
vineri,26 iulie,2024

Ultimele Articole

Băut fiind, un tânăr din Balș a fugit de echipajul Poliției. Oamenii legii l-au urmărit pe mai multe străzi din oraș

- Advertisement -

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Balș au efectuat în seara zilei de duminică, 9 iunie 2024, în jurul orei 20:00, semnalul regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe strada Nicolae Titulescu, din orașul Balș. La volan era un tânăr de 23 de ani, care, băut fiind, a fugit pe mai multe străzi ale urbei, oamenii legii fiind nevoiți să îl urmărească până când au reușit să-l oprească.

„Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalul regulamentar al polițistului, s-a procedat la urmărirea acestuia, cu semnalele luminoase și acustice în funcțiune. Autoturismul a fost urmărit pe mai multe străzi din localitate, până pe strada Tudor Vladimirescu, unde vehiculul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un tânăr de 23 de ani, din localitate. Pentru că șoferul emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea sa cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 1,03 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat”, a spus agentul principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Bălșeanul a fost condus la o unitate spitalicească, în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, iar polițiștii au întocmit pe numele său dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți