17.3 C
Slatina
luni,16 septembrie,2024

Ultimele Articole

Un bărbat din Oporelu a intrat cu mașina într-un stâlp de iluminat public de pe Varianta Oituz din Slatina

- Advertisement -

Eveniment rutier în dimineața zilei de joi, 13 iunie 2024, pe Varianta Oituz, din municipiul Slatina. Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au fost sesizați cu privire la producerea accidentului de circulație, deplasându-se la fața locului pentru a efectua cercetări.

Un autoturism a lovit un stâlp electric de pe marginea drumului pe care l-a rupt. Din fericire evenimentul nu s-a soldat cu victime.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din comuna Oporelu, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism, la efectuarea manevrei de mers cu spatele, ar fi acroșat un stâlp. În urma evenimentului rutier, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Bărbatul a fost sancționat contravențional, cu avertisment, iar ca măsură complementară polițiștii rutieri i-au aplicat două puncte de penalizare.

Sursă foto: Info Trafic Slatina – Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți