23 C
Slatina
marți,25 iunie,2024

Ultimele Articole

Slătinenii, așteptați în număr cât mai mare să vadă meciurile României pe un ecran gigant amplasat în Parcul Tineretului

- Advertisement -

Parcul Tineretului din municipiul Slatina este locul în care de vineri, 14 iunie 2024, se pot vedea meciurilor din cadrul Campionatului European de Fotbal ce are loc în Germania și la care, după opt ani, a reușit să se califice din nou și naționala României.

Administrația publică locală a creat aici un spațiu special cu un ecran gigant LED, dar și fotolii gonflabile cu puf, de unde microbiștii slătineni pot urmări toate partidele de fotbal până în data de 14 iulie 2024 când va avea loc finala Euro 2024, pe stadionul din Berlin. Dacă primul meci este programat în seara zilei de vineri, de la ora 22:00, între Germania și Scoția, pe Allianz Arena din München, primul joc al echipei României va fi luni, 17 iunie, de la ora 16:00, împotriva Ucrainei, tot pe același stadion din München.

„Dragi slătineni! Vă așteptăm în număr cât mai mare în Parcul Tineretului, unde am amenajat un colț special pentru microbiști, și nu numai, să urmărim împreună Campionatul European de Fotbal din Germania, 2024. Haideți să susținem echipa noastră! Hai România!”, este invitația pe care o adresează Emil Moț, primarul municipiului Slatina, al cărui mandat se va încheia în luna octombrie a acestui an.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți