25.2 C
Slatina
miercuri,26 iunie,2024

Ultimele Articole

Șofer din Drăgănești Olt, depistat într-o stare avansată de ebrietate. Polițiștii l-au urmărit până într-o pădure din apropierea orașului

- Advertisement -

Polițiști din cadrul Poliției orașului Drăgănești Olt, în timp ce desfășurau activități specifice în seara zilei de joi, 13 iunie, în jurul orei 19:30, au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa pe strada Dudești, din localitate. Pentru că nu a oprit, șoferul a fost urmărit în trafic până într-o pădure din apropiere.

Când au reușit să-l tragă pe dreapta, oamenii legii au constatat că acesta, un bărbat din oraș, era într-o stare avansată de ebrietate.

„Întrucât conducătorul autoturismului nu s-a supus măsurii, polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, până în Pădurea Comăneasca, unde autoturismul a fost oprit. La volanul acestuia a fost identificat un bărbat de 46 de ani, din orașul Drăgănești Olt. Întrucât emana halenă alcoolică, olteanul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,32 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat, însă a refuzat transportul la o unitate spitalicească în vederea prelevării mostrelor biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei”, se precizează într-un comunicat remis de Poliția Olt.

Polițiștii au întocmit pe numele olteanului dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, cercetările fiind continuate pentru documentarea activității infracționale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți