31.7 C
Slatina
miercuri,26 iunie,2024

Ultimele Articole

Șoferi cu dosare penale după ce au comis infracțiuni rutiere în trafic

- Advertisement -

Alți doi conducători auto s-au ales cu dosare penale după ce în ultima zi a săptămânii trecute au comis infracțiuni rutiere pe drumuri publice care tranzitează județul Olt. Dacă în cazul unui șofer, polițiștii au stabilit faptul că acesta era în stare de ebrietate și a refuzat recoltarea probelor de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, în cazul celuilalt oamenii legii au constatat că acesta se afla la volanul unei mașini deși nu avea permis de conducere.

În jurul orei 19:30 a zilei de duminică, 16 iunie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia au oprit pentru control, pe strada Principală, din comuna olteană Urzica, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din aceeași localitate. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,78 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat, refuzând recoltarea probelor biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Iar în jurul orei 00:00 a nopții de duminică spre luni, 16 spre 17 iunie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au oprit pentru control, pe strada Libertății, din localitate, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Brebeni, județul Olt.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că tânărul avea dreptul de a conduce suspendat. Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, se precizează într-un comunicat remis de Inspectoratul de Poliție Județean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți